Martin Konvička, leader IvČRN a Bloku proti Islámu, byl obviněn z podněcování k nenávisti. Hrozí mu až tři roky. Jistě. Je vinen, ale ty kdož jsi bez viny, hoď první kamenem.

Anamnéza
Příroda k němu moc přívětivá nebyla. Martin Konvička je obětí své biologické podstaty. Jeho endokrinní systém vylučuje nadmíru testosteronu. Bohužel příroda mu nenadělila vlohy tento hormon vybít, což se projevuje jeho sadistickošovinistickým postojem k ženám. Svoji sexuální frustraci se tak snažil substituovat do  boje proti islámu, který může za jeho zkurvený život. V tom našel způsob, jak se opájet pocitem důležitosti a aspoň na chvilku se cítit jako alfa samec.

Je možné resocializovat Martina Konvičku?

Víme, že vězeňský systém není příliš účinný. Ve vězení verbují nové rekruty jak gangy, tak i teroristické organizace. Je zde velké riziko, že by Martin vzhledem ke své citlivé, avšak temné duši podlehl.

Pro společnost i Martina by bylo lepší, kdyby šel vykonávat veřejně prospěšné práce.  Tak by mohl získat pocit důležitosti, který není hnán nenávistí k jinakosti, ale z poznání, že i on může pomáhat a že i on může být užitečný. Vzhledem k formě své poruchy by neměl vykonávat práci s dětmi a osobami, které jsou citlivější na manipulaci.

Martin mohl být dobrý vědec, ale bohužel se mu nepodařilo získat dostatečný rozlet. Pro celé lidstvo byl byl přínos, kdybychom pana docenta vyslali na dlouhodobý výzkum motýlů na Sibiř, která je z entomologického hlediska perspektivní lokalitou.

Jelikož lidstvo nechce pana docenta rozptylovat při práci a jako trest za jeho zločin, sic způsobený biologickou podstatou, přesto vědomý, navrhuji zbavit Martina Konvičku přístupu k internetu.  Jeho  obscénsivní posedávání u Facebooku je totiž jak prostředkem jeho zločinu, tak zároveň i závislostí, které ho odvádí do jeho životního údělu: studia motýlů na Sibiři.

5 Komentářů

  1. Jiří Schmied
    25.11.2015 – 13 Kislev 5776 v 12:48 — Odpovědět

    Kdyžtak obsesivní, Luďku

    2
    0
    • 25.11.2015 – 13 Kislev 5776 v 15:45 — Odpovědět

      To je nové slovo, které kombinuje obsese a obscénnosti O:)

      1
      1
  2. danny
    25.11.2015 – 13 Kislev 5776 v 13:57 — Odpovědět

    Prečo mám taký pocit,že nejde o stanovenie anamnéze,ale o presunutie subjektívneho obsahu na objekt?

    1
    2
  3. danny
    25.11.2015 – 13 Kislev 5776 v 13:59 — Odpovědět

    P.S.Ale z toho si nič nerobte,projekcia nie je vedomým procesom.

    1
    1
  4. alexandr babic
    25.11.2015 – 13 Kislev 5776 v 13:59 — Odpovědět

    "….islámu, který může za jeho zkurvený život."
    islam muze za zkurveny zivot dost velke skupiny lidi na zemekouli.
    ze allahovi a prorokovi stale venuji pozornost, nemaji cas na zajimavejsi veci na zemi.

    7
    1

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Předchozí článek

Pomoc uprchlíkům? Pomáhejte knihou!

Další článek

Konec roztleskávačů ?