Zdroj: Archiv

Když minulý pátek 11. března 2011 přišla večer domů dvanáctiletá dcera rodičů Udi a Rút Fogelových Tamar, netušila, že namísto svých nejbližších nalezne pouze jejich mrtvá těla v tratolištích krve.

V obci Itamar, v rodinném domě, byla palestinským komandem podřezána a ubodána celá izraelská rodina, včetně tříměsíčního batolete. Celý tento masakr byl naplánován a vykonán palestinskou teroristickou organizací Fatah, která prostřednictvím svého vůdce Mahmúda Abbáse ve svém prohlášení konstatovala, že útok byl „hrdinskou operací, která je přirozenou reakcí na fašistickou izraelskou okupaci.“

Pochopitelně, že v takovém případě, kdy jde o „hrdinné Palestince“, svět včetně Rady bezpečnosti zavírá oči, aby se snad obyčejný, antiizraelsky naladěnými médii indoktrinovaný smrtelník nedozvěděl, že takzvaný boj palestinského lidu za svobodu, je pouze terorismus, který bojuje s tříměsíčními batolaty.

Jelikož se nejedná dle ideologie zla islámu o lidi, tedy o muslimy, vezme „palestinský mučedník“ nůž a podřeže bezbranné dítě v plenkách jako podsvinče. Zajisté, že má již takovým skutkem zajištěno místo v ráji, neboť palestinské obyvatelstvo, islámské duchovenstvo a islámská republika Írán onen strašlivý masakr již ráčili pochopitelně oslavit a blahořečit.

Jelikož i naše země je součástí mediálního Matrixu, tak náš občan masírovaný proislámskou propagandou netuší, že k ráji se “palestinští hrdinové” prořezávají noži skrze krky malých dětí a jejich rodičů a že onen boj za údajnou svobodu spočívá v řezničině popírající jakékoliv lidství.

To proto, že v médiích se o takovém aktu toho nejbrutálnějšího násilí ani nedozví. Ovšem pokud jde o plavbu islámského terorismu k břehům, které jsou právě před těmito vrahy chráněny blokádou izraelského námořnictva, je na palubě celý štáb České televize. Aby zachytil když „mučedníci,“ poté co se chopí kinžálů s cizelovanými pasážemi z Koránu a zaútočí na svoji zemi chránící izraelské námořníky byli jimi pokropeni v sebeobraně samopaly a zdokumentovali tak údajný izraelský „fašismus“.

O tom proč izraelské námořnictvo vykonává blokádu, vypovídá nejlépe jeho poslední úspěšná akce při níž byla zadržena loď s tunami zbraní všeho druhu určených palestinským teroristům.

Nezbývá mi tedy než ptát se s Rabi Hierem – kde jsou nejenom všechny ty Rady bezpečnosti OSN, mezinárodní aktivisté a laureáti Nobelových cen míru spílající izraelské armádě a námořnictvu. Ale ptám rovněž se kde jsou všichni ti reportéři a novináři jindy referující rychlostí blesku o každém údajném porušení práv palestinského lidu a bůhvíčeho ještě když jde o to, že se stát Izrael brání.

Ptám se za otce dětí, rabína Udi Fogela v okamžiku své smrti marně objímající tříměsíční dceru, jeho manželku Rút, 11letého syna Joava, 4letého syna Elada a 3měsíční dcerku Hadas, ubodané a podřezané islámskými teroristy.

family.JPG

Ptám se za přeživší děti Tamar 12 let, (která své rodiče a sourozence nalezla zavražděné) Ro’ie 8 let a Šaj 2 roky.

Ptám se za Izrael.

Ptám se za nás.

A je mi za takový svět hanba.

Neboť ono velké mlčení neznamená nic jiného než svatbu islámu se západními demokraciemi.

Když uzavře lasička s kočkou sňatek, je to špatné znamení.“

hebrejské rčení

Autor: Miroslav Václavek

Se svolením autora převzato z jeho osobního blogu

11 Komentářů

  1. Karel79
    21.3.2011 – 15 Adar B 5771 v 10:06 — Odpovědět

    V první řadě vyslovuji účast a lítost. A v řadě druhé: jenom velmi tvrdá odveta by měla být reakcí na takové muslimské svinstvo. Evropa je však už teď připosraná, takže bude dál koketovat s tím muslimským dobytkem.

    0
    0
  2. Michal
    22.3.2011 – 16 Adar B 5771 v 12:14 — Odpovědět

    To není pravda, Fatah se od útoku naopak distancoval
    http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4041742,00.html
    Izrael z útoku viní Palestince, pravdou však je že dosud se k útoku nikdo nepřihlásil, a ani se neví, kdo jej spáchal. PRavdielně kvůli tomu sleduji izraelské deníky, ale shekel.cz má koukám asi lepší informace, než samotná IDF. A kdy vydáte článek “Bombarduj dítě, Jahve tě odmění”?
    http://www.guardian.co.uk/world/2011/mar/21/israel-air-strikes-gaza

    0
    0
  3. 22.3.2011 – 16 Adar B 5771 v 21:57 — Odpovědět

    “Michal” je ve skutečnosti promuslimský aktivista Očadlík. Na svém agitačním blogu šíří islámskou propagandu a špatně skrývaný antisemitismus.
    Stačí se podívat na ten jeho hloupý blog. Jinak nezbývá podotknout, že spamuje svými komentáři kdejaké diskuze, aby vytvářel pocit davu s promuslimským postojem, prostě klasická muslimská takíja

    0
    0
  4. 22.3.2011 – 16 Adar B 5771 v 21:59 — Odpovědět

    a hlavně je jeho jednání bezpáteřní a nechutné

    0
    0
  5. 23.3.2011 – 17 Adar B 5771 v 23:13 — Odpovědět

    no tentoraz ma “michal” pravdu Fatah a dokonca Abu Mazen (Mahmud Abbas) osobne utok odsudil. citujem:

    Palestínsky prezident Mahmúd Abbás v netradičnom rozhovore pre izraelské médiá odsúdil nedávne vyvraždenie židovskej osadníckej rodiny v Predjordánsku a označil ho za “opovrhnutiahodné, nemorálne a neľudské”.

    Abbás pre izraelský rozhlas povedal, že krvavý obraz na vyvraždenú rodinu – rodičov, dve deti a dojča – “vyvoláva v každom humánne založenom človeku bolesť a plač”.

    Abbás zdôraznil, že v mešitách nedochádza k podnecovaniu. Zároveň vyzval, aby sa vytvoril spoločný izraelsko-palestínsko-americký tím, ktorý by prešetril tvrdenia o navádzaní na násilie v palestínskych učebniciach.

    0
    0
  6. honza
    24.3.2011 – 18 Adar B 5771 v 10:23 — Odpovědět

    Ja bych jen podekoval za karla79.je to krasny priklad rasistickych postoju a fanatzizmu,za kery by ho meli jeho zidovsti pratele oplivajici vetsi inteligenci nakopat do zadnice.

    0
    0
  7. Michal
    24.3.2011 – 18 Adar B 5771 v 17:16 — Odpovědět

    aby bylo jasno: Proislámskou propagandu ani antisemitismus nešířím. Iluzi davu vytvářím těžko, když se u svých příspěvků v každé diskusi podepisuji vždy stejně. Naopak vy jste se svým jménem ani nepodepsal, tudíž sám vytváříte jakousi iluzi. Propříště místo osobních útoků a lží k mé osobě skuste argumentovat proti tomu, co jsem napsal. Osobními útoky mi pouze dáváte zapravdu, protože nemáte argumenty k vyvrácení mého komentáře.

    0
    0
  8. Michal
    24.3.2011 – 18 Adar B 5771 v 17:18 — Odpovědět

    Jen tak mimochodem, mé křestní jméno je opravdu Michal, tudíž váš “objev” ve stylu: “Michal” je ve skutečnosti Očadlík je úsměvný až trapný.

    0
    0
  9. Roman
    26.3.2011 – 20 Adar B 5771 v 22:14 — Odpovědět

    Islám není náboženství. Je to politická ideologie směřující k potlačování základních lidských práv a svobod, stejně jako fašismus a komunismus.

    0
    0
  10. Karel79
    28.3.2011 – 22 Adar B 5771 v 06:40 — Odpovědět

    Jen se směju převažujícím příspěvkům promuslimských pisálků. Zaslepenost vůči muslimskému pokrytectví je zcela příznačný fenomén. Podřežou rodinu včetně dětí, nikdo z oficiálních centrál teroru se nepřihlásí, Abbás uroní krokodýlí slzu a máme jasno. A komu se to nelíbí, to je rasista a fanatik. A HONZO, zaplaťte si doučování v češtině, aby vaše příspěvky neoplÍvaly hrubými chybami.

    0
    0
  11. Karel79
    20.4.2011 – 16 Nisan 5771 v 09:42 — Odpovědět

    Michale i Honzo, pokud sledujete zprávy ze světa, tak už víte ( stejně jako já), kdo vyvražil židovskou rodinu. Ano, byli to 2 palestinští výrostci. A ještě si přisadili výrokem, že kdyby věděli o dalších dětech, povraždili by je taky.
    Po právu se tedy ptám: kdože je fanatik ? Kdože je rasista ? Odpověď od vás neočekávám, ale zamyslete se oba.

    0
    0

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Předchozí článek

Interview s Davidem Špinarem

Další článek

Otázky při sčítání reflektují vývoj společnosti