Shekel.cz  ví jako první!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marx a Engels Blaustein je jedna osoba s rozdvojeným nitrem. Jedno žije jako Max Blaustein na Eretzu, druhé jako pan nikdo ze země nikoho ))

Nicméně, my se chceme usmířit!

Navrhujeme, že si dáme v http://www.chapeaurouge.cz jointa a čistý MDMA, aby se osobnosti hezky zase spojily a Eretz.cz nás podpoří! Proč by to dělal? Protože sám píše na svých stránkách:

“Chcete-li podpořit provoz Eretz.cz symbolickým darem, můžete tak učinit na účet u Fio Banky č. 2100457904/2010 (v CZK v České republice) nebo na účet 2100457904/8330 (v EUR na Slovensku).

Podpořit nákladný provoz serverů můžete i bitcoinem na adresu1ERETZfyhKgCcJqkFtBQyueN1vPfNaYWvb”

Chcete opravdu peníze? Tak ukažte, že zpravodajství je pro Vás důležitější než to, komu lezete do zadku! Zaregistruje se v našem affilate na JEWISH E-SHOP: http://www.jewish-eshop.cz/affiliate-login/

Nejlepší tematický web si na provizích vydělá kolem 1500,- měsíčně!

Házím bílý ručník do pomyslného ringu! Dejte šanci stát se částečně závislí na svých vlastních příjmech )) :

provize

2 Komentářů

  1. MORDI
    18.6.2015 – 1 Tammuz 5775 v 07:43 — Odpovědět

    Takže máte celkem 8 partnerů, kteří na obchod odkazují, z těch 8 partnerů přišlo celkem 5 objednávek za celou dobu. Já jsem 8. partner. Shekel.cz má partner id č. 1 a hádám, že má většinu objednávek. Jak se to chová, když by někdo přišel přes jiné partner id na jewish-eshop a udělal objednávku, přitom ale by již dříve navštěvoval shekel.cz, kde již dříve kliknul na banner? Bude se počítač partner id č. 1 shekel.cz, nebo partner id partnera, přes kterého by šla objednávka? Pro běžného partnera to není tak výhodné, nicméně souhlasím, že eretz.cz by z toho nějaké peníze mohl mít, kdyby se stal partnerem, ale spíše jen od těch, kteří navštěvují eretz.cz a nenavštěvují shekel.cz. Český trh je pro jewish-eshop dost omezený, měli byste jít trošku jiným směrem – mezinárodním. A prodávat věci, které jsou svým způsobem spojeny nejen s židovskou kulturou, ale i českem – máte českou doménu. Tím myslím třeba suvenýry v podobě golemů, publikace o rabínech nebo české židovské kultuře, pražské německé židovské kultuře v čechách a pod. Lokální píseček je pro vás pane Fábry dost malý.

    0
    0
  2. Vader
    18.6.2015 – 1 Tammuz 5775 v 11:28 — Odpovědět

    Nejsem sice Max B., ale cosi mi říká, že na nabídku vykulí oči – a s úctou ji nevyužije ;-)

    3
    0

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Předchozí článek

Days of Jerusalem. Praha. Stalin.

Další článek

Ramadán 1436