Zdroj: csfd.cz

Každého počítačového robota, ať už jako SPAM nebo něco pozitivního vymyslí člověk. Takže někdo zatím stát musel, nicméně domnívat se, že Chanuku.cz sestřelil někdo vlivný je můj chybný závěr.

Dnes jsem dozvěděl od svého admina virtuálního hostingu, že se jednalo o útok robota, který rozesílal SPAMy s koncovkou chanuka.cz, proto byla společností RSA zablokována.

Těžko se to píše a ještě hůře se to bude publikovat, přesto rád bych se srdečně omluvil Martě Malé a celému Nadačního fondu obětem Holocaustu!

A poznání ?:
Kolega mi napsal na chatu po publikování nepřesného článku, že podle Tóry, se má alespoň pět dní počkat, než takové gesto udělám. Myslel jsem, že se jedná o dny, ale ono se jednalo o tok myšlenek, které danému problému budu věnovat.

Autor: David Fábry

Přečtěte si můj článek, který mě opravdu mrzí, že vznikl: zde

1 Komentář

  1. kochavi
    9.7.2012 – 19 Tammuz 5772 v 18:43 — Odpovědět

    Davide Fábry, to jste prostě vy:)Dvakrát měř – jednou řež, Vám nikdy nic neříkalo (jen Vás čtu, neznám, tak promiňte):) Je mi po tom houby, ale vážně na mě dělá dojem, jak se to zase snažíte spravit. Líbí se mi ten smysl pro spravedlnost a rozumím vám. Hodně velkorysosti pro nás oba nám přeju:)

    0
    0

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Předchozí článek

V Letech se bude konat pieta, Romové vyzvali k jejímu bojkotu

Další článek

Festival židovské kultury Šamajim v Třebíči chystá devátý ročník