Zdroj: Archiv

Pokud každému svému životnímu pocitu, události, vyobrazení života i smrti dáte obrázek v paměti, který si budete celý život pamatovat, pak  tzn. nedílnou součástí rychlosti “e x e”  je abyste si pamatovali každou „blbost“, která Vás v životě potkala. A abyste postupně dané pocity přehodnocovali, protože prvotní okamžik není zcela reálný, i přesto že ho za reálný považujete.

Sami to znáte, uděláte si na něco názor, a tento názor Vám jako první zmínka utkví ve Vašich pocitových buňkách, ale to nehovoříme o vnějších pocitech, které v budoucnosti nejsou, ale o vnitřních pocitech. Protože až teprve ty pocity budete umět přehodnocovat, aniž byste nepřehodnocovali dotyčné věci nebo lidi nebo cokoliv jiného, postoupíte v dalším levelu na další úroveň, zformujete i svoje myšlení, dokážete následně pocitům přidávat binární soustavu. Tzn. čísla od 0 do 1 ve čtyřech cifrách – např. 0101.

Pokud se dostanete až sem, věřte, že se umíte pohybovat rychlostí světla a měnit současnost v budoucnosti. Protože současnost, abyste ji mohli měnit, se mění v budoucnosti, tzn. pochopit historii znamená uvidět budoucnost a změnit současnost.

A proč Vám to píšu na Tři Krále?:

Protože pouze pokud Hospodin, převezme do svých rukou Váši binární myšlenku, mění se v rychlost světla, a rozkládá se na další dvě části 01.

A protože jsem si dnes na Tři Krále, přečetl hrubě antisemitský článek (Adama. B. Bartoše) na Karla Roztočila –  pomalu nejhorší, jaký jsem kdy v současné době četl, poslal jsem jednu binární myšlenku do Vesmíru, za Bohem doletí rychlostí světla a on si ji přečte.

A právě teď má možná Adam B. Bartoš nádor na mozku za to, že ho neuměl používat na přemýšlení.

Autor: David Fábry

 

9 Komentářů

  1. danny
    6.1.2014 – 5 Shevat 5774 v 19:51 — Odpovědět

    Ako dieta som nahanal svetlo a nie a nie ho dobehnut.A doteraz neviem,co by sa stalo,keby som ho dobehol.smile.Ale zivot ma naucil,ze kazde zažehnute svetlo vrha aj tien a bakteria aj ludska psychika dokazu prebyvat v jednom tele,ale v rozlicnych urovniach.Pozorne (na sviatok Troch kralov)som si precital odporucaný clanok,ale akokolvek som sa snažil,nenašiel som tam špetku antisemitizmmu.Nasielsom tam len konkretne fakty.Vacsinou su proti moralke a slušnosti.Da sa vypichnut jeden malicky priklad toho antisemitizmu?Dal by som sa poucit a rozpustit mrakavy svojej(pripadnej) nevidomosti a ci nevedomosti.Dakujem.

    0
    0
  2. danny
    6.1.2014 – 5 Shevat 5774 v 19:55 — Odpovědět

    P.s.Dennikom ziaka Františka Bardona je vsetko povedane.

    0
    0
  3. danny
    6.1.2014 – 5 Shevat 5774 v 20:01 — Odpovědět

    II.P.S.Bardon,Kabelak,Kefer,Lasenic a ci Kardec za ziakov post mortem urcite nemozu.Iba ak by…ale to by bolo uz o inom.(Napriklad zostarnut v zlatej klietke výlučnosti a fantazije).A pouzivanie prekrutenych duchovnych idejí ku skrašleniu svojich imaginacii.smile a pozdrav.

    0
    0
  4. 6.1.2014 – 5 Shevat 5774 v 23:10 — Odpovědět

    Davide, je až dojemné, že se rozčiluješ. Je až pozoruhodné, jak blízko jsi pravdě ohledně toho, co si “lašoneři” sami sypou na hlavu. Ale toho ABB nutno brát v tom rozměru a v rozsahu, v jakém se na světě vyskytuje. (Jako i jiné týpky, které je nám dáno potkat.) A u ABB dokonale platí ten první koment, pod jeho blábolkem : A co prášky – nezapomněl jste na ně dnes? :)

    0
    0
  5. 7.1.2014 – 6 Shevat 5774 v 00:44 — Odpovědět

    Davide, já mám z toho článku naopak radost. Dokazuje totiž, že to, co Karel dělá, má smysl.
    A jinak jsem nedávno četla takový bonmot: k pravému odpuštění je někdy třeba uvědomit si, že ten druhý je od přírody idiot. ;)

    0
    0
  6. danny
    7.1.2014 – 6 Shevat 5774 v 06:37 — Odpovědět

    KS)Nezda sa Vam biedne odpuštanie na zaklade idiocie?Aj ked je to (vraj)bonmot.

    0
    0
  7. danny
    7.1.2014 – 6 Shevat 5774 v 08:46 — Odpovědět

    Karlo,mozete mi ozrejmit ci vyroky,ze z Ceskoslovenska utekali diverzanti a stalin bol pomaly (a ine)su vyroky onoho Pána?Ked znate dotycneho Pana.Dik.Popripade ci v skutocnosti prekladal Maa?

    0
    0
  8. JB
    7.1.2014 – 6 Shevat 5774 v 11:17 — Odpovědět

    Karel Goldmann-Roztočil je stejný hlupák jako Adam B. Bartoš, jen v obráceném gardu. Bartoš má sice pravdu v tom, že Goldmann fušoval do magie, okultismu a kabaly (za to se ostatně adept Goldmann nikdy nestyděl), avšak idiocie ABB spočívá v tom, že se ve svém zakrnělém psychopatickém mozečku domnívá, že Goldmann je kdovíjaká úžasná autorita. Vidět v Goldmannovi mocného talmudistického černokněžníka plánujícího genocidu Čechů a chystajícího se na převzetí vlády nad českými židoobcemi, to je opravdu na léčení. To už je reálnější, že duo Goldmann/Sušer založí teroristickou buňku ala Baader-Meinhof.

    0
    0
  9. 30.9.2015 – 17 Tishri 5776 v 09:34 — Odpovědět

    Blažku, prý jsem Ti poslal rakovinu, alespoň podle Tebe! Ukaž mi ten text, buď tak laskavý a dobrosrdečný, když máš potřebu mě Blažku pomlouvat?!

    0
    0

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Předchozí článek

Výbušnina v trezoru - na co?

Další článek

Dobrá zpráva pro Izrael