Zdroj: ct24.cz

Máte problém se naším panem prezidentem Ovarem? Já ne, mám ho opravdu ze srdce rád! Naše malé království prosperuje, alespoň podle toho kolik dalších peněz plyne do Kellnerovi kapsy (nebo si snad myslíte, že v normálním státě je běžné, aby majoritní vlastník mohl půjčit peníze své krachující firmě v Rusku, aniž by ve stejném poměru (akcie versus cena půjčky na akcii a počet akcií) se nevypořádal s minoritními akcionáři..

Nebo si myslíte., že by si dozor nad kapitálovými trhy (v zahraničí) nevzal na mušku jednoho nejmenované člena představenstva PPF, jež 10 x v jednom týdnu trefil samotné dlouhodobé dno akcií O2. Samozřejmě, někdo by mohl namítnout, že je to dobrý investor, nicméně dno (investiční minimum, v tomto případě akcií O2) se Vám podaří trefit tak 1X ze sto pokusů (a ještě možná), proto se doporučuje průměrovat cenu a nakupovat pravidelně. Ale 10 X za sebou v jednom týdnu? Samozřejmě že je to jednodušší, obzvlášť když se jedná o jeho vlastní peníze a částku cca 20 mio CZK – smile..  Ať žije ČNB a dozor nad kapitálovými trhy!!

Jak dobře napsal můj kolega Tomáš Flaška, obchody musejí ukazovat na výloze, jaké procentuální zastoupení mají českých potravin. Babišova šunka ze 102% masa je přece nejlepší? Pochybujete snad o tom? Já rozhodně, jenom nechápu proč se vždycky tak rychle po ní poseru – smile na druhou..

No ale co s tím mám Zeman? Tomu přece slíbili (Babiš a Kellner), že než aby mu postavili a za dotovali, až půjde do důchodu, knihovnu pro bývalé prezidenty, možná by stačila klasická PSN s dikobrazem, tak mu koupí likérku Becher. Bude majitel a on již z ověřených zpráv (Shekel.cz ví jako první!!) se tam budou léčit dementi Becherovou koupelí (potvrdil, že on s nimi, i přesto, že popřel /není ověřeno/, že by byl dement), to už není smile, to je smile  1-10

A co s tím má společného xenofobie? Milouš Zeman, ještě než byl ženatý poprvé a podruhé, byl přede mnou zasnouben také v registrovaném partnerství s Martinem Konvičkou z IVČRN, taky píchaly prasata, ale protože se dozvěděl (dříve než nejsofistikovanější, nejlepší a nejrychlejší magazín na světě Shekel.cz), že Konvička je muslim a dostal od něj kapavku (tam vznikla u něj ta největší nenávist k muslimům), začal je nesnášet a ostře proti nim mediálně vystupuje!

Taková je pravda, která nás ohrožuje! Převzato z webu Eretz.cz, napsal Max Blaustein ze zpravodajství PUTNA! Shekel.cz si vyhrazuje nic neměnit, i pokud by se pravda ukázala býti pravdou!

Chcete jinou realitu? Kupte si triko s naším kandidátem na HRAD!

Autor: David Fábry

2 Komentářů

  1. Tomáš Flaška
    21.1.2015 – 1 Shevat 5775 v 08:38 — Odpovědět

    Premiér Zeman před několika lety: “Pane redaktore, jenom idiot nemění své názory”.
    Prezident Zeman před několika měsíci: “Pane redaktore, já své názory neměním”.

    1
    0
  2. 24.1.2015 – 4 Shevat 5775 v 16:54 — Odpovědět

    Zeman … že vám stojí zato, o něm psát.
    Není ani nejhorší ani nejškodlivější z českých politiků a ani není nejhorším možným kandidátem na českého presidenta.
    A naopak pokud dokáže vidět islám jako hrozbu, má snad alespoň kapku zdravého rozumu, bez ohledu na ostatní, jistě vašimi reportéry ověřená (… ;-) ) fakta, která o něm v tomto článku uvádíte.

    0
    0

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Předchozí článek

Život v pekle

Další článek

Jak si Evropa pod sebou podřezává větev