Staré arabské přísloví mluví o pohledu do melounu. Židovské zase o tom, že není dobré soudit džbán, jako spíš jeho obsah. No a šikovní Arméni a další trhovci poznají zralý meloun pouhým poklepem. Na některý meloun stačí prostě poklepat, a podle zvuku hned poznáte .. že je v něm Ovce:

Vyznavači kultu nenávisti z řad lůzy přejí druhým smrt.  Milion chvilek nenávisti k milionům Čechů, Moravanů a Slezanů. Zatím slovně vyhrožují, útočí a ničí pietní akce. Co bude příště? Nápadně připomíná komentáře k prvomájovým oslavám počátkem 50. let. Novináři se lživě snaží tvrdit, že je česká společnost rozdělená. Není. Většina občanů se chová tolerantně a respektuje odlišné názory. Nenávist šíří výhradně velmi úzká skupina fanatiků, která nenávidí demokracii. ‪ ‪A kdo bude vlastně příští rok rozhodovat o tom, kdo nesmí položit květinu u pomníku 17. listopadu? Prověrková komise? Sturmabteilung? ÚV KSČ? TOP 09? ČST Praha?  ‪Každý, kdo schvaluje házení pamětních květin na Národní třídě do koše, plive na památku 17. listopadu 1939 a 1989 a představuje reálné ohrožení demokracie v České republice. Důstojná oslava 17. listopadu skončila v odpadkovém koši. Státního svátku se zmocnili extremisté podporovaní mainstreamovými médii. Patologická sedlina společnosti podporovaná TOP 09 a spol. už zničila, zneuctila a podupala vzpomínku na 21. srpen 1968. Teď doslova fašistickým způsobem poplivala 17. listopad 1939 a 1989. Musíme začít bránit demokracii a svobodu! Je za pět minut dvanáct!

Asi  poznáte, čí je to  slovník.A bez nápovědy dokonce odhadnete, co to asi bude za člověka. O to více nás všechny překvapilo, že v průběhu dne tento věčný hledač zatoulaného Vlevo dole pod vlivem událostí obrátil doslova o 180 stupňů a se Starcem toužícím po kanálu a po pomstě za své politické prohry do té míry, že je schopen ohýbat naši děravou Ústavu na maximum – a vlastně beztrestně (!!) se definitivně rozchází.

Spolu s ním jednoznačně odsoudil všechny i ty, kdo se se „služebním pugétem“ přikradli na obětiště v noci, aby za minimálního pískotu pořídili potřebné fotografie do politického portfolia. A tak právě na adresu Starce, co poslal s kytkou slouhu a na adresu oněch dvou zbabělců chodících za tmy napsal nám a jeho ovcím:

Lůza utržená ze řetězu zničila a pošlapala státní svátek 17. listopadu. Plivla na památku studentů, kteří chtěli demokracii a svobodu.

(BigBoss snad fakt miluje paradoxy )

 

 

 

4 Komentářů

  1. 17.11.2018 – 9 Kislev 5779 v 22:42 — Odpovědět

    Kdyby snad měl někdo pocit, že jsem jenom "jedovatý" – http://forum24.cz/tajna-analyticka-zprava/?fbclid=IwAR06EVUFeFkmf6Z0pMHw2yhCN1TyGDP1lcwoCqd8SjzO6fsPmYdF3oeM4nk

    2
    4
    • Jiří Turek
      18.11.2018 – 10 Kislev 5779 v 12:33 — Odpovědět

      Bravo, Achabe.

      3
      5
  2. Erik Bradáček alias Mám rád pivo.
    21.11.2018 – 13 Kislev 5779 v 02:08 — Odpovědět

    Poněkud nesourodá směs výtek od člověka, od kterého bychom spíše očekávali nadhled. Existují lidé, kteří dokáží Boha chválit a stejnými ústy lidi proklínat, leč tohle není případ pana Ovčáčka. Jeho jazyk je spíš ostrý než-li zlý. A i kdyby ostrý jazyk by byl hřích nebo nepravost, máme právo napomínat každou nepravost a hřích u jiných lidí? Neměli bychom tento přísný metr nejdřív aplikovat na sobě? Je jeho jednání tak špatné, že nemohlo zůstat bez reakce? Existenci ostrých jazyků bychom měli spíš považovat za možnost jak vyslyšet důležitá sdělení, kterou bychom jinak neměli příležitost sdílet, protože drtivá většina lidí, negativní sdělení dokáže mistrně skrývat. Měli bychom spíš pátrat, co nám toto sdělení odkrývá. Tato informace je důležitější, než-li sdělení samotné. Odkrývají nám nevyřčené emoce, někdy pravdu, jindy lež nebo strach. Tato ukrytá nedůvěra, však může mít blahodárné účinky pro člověka, jehož se tato nedůvěra týká. Může ho motivovat k jinému myšlení či chování vedoucí ke zlepšení schopností, protože když mu dá někdo pocit nedůvěry, může to být velmi zahanbující pocit. I my máme pořád co zlepšovat a zušlechťovat pane Achabe….

    8
    0
  3. Richard Abraham
    16.4.2019 – 11 Nisan 5779 v 18:59 — Odpovědět

    Pane Achabe Haidlere máte sice pravdu, ale trochu souhlasím s panem Erikem Bradáčkem. Maliko více nadhledu by neuškodilo. Nicméně se s Vámi shoduji. Ovšem pravda je trochu jinde a toto bylo jen malinké ochutnání kalichu hořkosti.

    1
    0

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Předchozí článek

Hanácký Jeruzalém

Další článek

Dvě výstavy, které vás nenechají chladné