Zdroj: Shekel

Milí čtenáři, naše poslední kroky ukazují, že chceme být k Vám naprosto otevření. Založili jsme občanské sdružení a dalším logickým krokem je běžný účet.

Abyste věděli: nejsme dotováni žádnými granty, dotacemi ani příspěvky od jiných organizací. Vše běží jenom z naší vlastní kapsy :)

A proto, bych Vás rád požádal o příspěvek na běh Shekelu.

Co s peněz pořizujeme ?

Doposavad jsme vytvořili a upravovali a vylepšovali webovou stránku www.shekel.cz, dále jsme postavili microsite: www.sabes.cz, www.chanuka.cz a www.torah.cz. Připravili jsme www.forum.shekel.cz na které sice nikdo nechodí, ale věříme, že se to časem, až ho ještě vylepšíme a naše nejaktivnější diskutující Aege nám jistě pomůže, se zlepší. Platíme diskutabilní ČTK servis, který není nejlepší a nejpravdivější, ale je náš a je legální.

Fotografie platíme jenom někdy, občas, hlavně poslední dobou ji ukradneme, což není moc košer, ale jak již jsem mnohokrát zde napsal je to o myšlence nikoliv o činu, proto se snažím, vždy uvést zdroj, pokud to je možné od koho jsem ji ukradl, aby alespoň odkaz na web, který ji pravděpodobně legálně nabyl, získal link.  Poslali jsme desátky na Nadační fond obětem Holocaustu a projekt Chewra, aby se neřeklo, že i z mála se nedá hospodařit, a protože věřím, že vše co se pošle (nejenom peníze), se zase nějakou jinou formou přes vesmír vrátí zpátky – prostě jsem vypočítavej sedlák :). Ale plánů a myšlenek je mnoho, činů méně a peněz na realizaci ještě méně :)

Pokud byste přesto chtěli přispět, protože ten největší plán je vydávat tištěný magazín (dvouměsíčník) v rozsahu 500 ks, tak prosím přispějte na náš transparentní účet u FIO:

Bankovní spojení pro platby v CZK v ČR 2100266315 / 2010
Bankovní spojení pro platby v EUR v SR 2100266315 / 8330
IBAN CZ3720100000002100266315
BIC kód/SWIFT FIOBCZPPXXX

Náš účet a naše hospodaření můžete vidět zde.

Děkuji Vám!

Hezký den přeje

David Fábry

2 Komentářů

  1. 5.6.2012 – 15 Sivan 5772 v 15:58 — Odpovědět

    První finanční příspěvek od Tomáše Kubína:

    https://www.shekel.cz/19901/torah-cz

    0
    0
  2. Salman
    6.6.2012 – 16 Sivan 5772 v 17:33 — Odpovědět

    Neviem či poznáte STORY bratislavskej synagógy:
    http://bratislava.sme.sk/c/6405426/stratene-zidovske-mesto-ozije.html

    0
    0

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Předchozí článek

Hledá se staronový ředitel Židovského muzea v Praze

Další článek

Jenom jednu minutu!