Zdroj: Shekel

K tomuto příspěvku mě inspiroval článek „No není ta naše země nádherná?“. Že Češi jsou amatéři, vyslovil jeden zahraniční kolega a bohužel měl pravdu. Možná mohl použít i silnější výraz. O co jde? O naše vyjednávání v EU.Podívejme se na čerpání fondů EU. My každý problém, a není jich málo, hned rozmazáváme v tisku a žalujeme na sebe v EU. V EU se pak jevíme velmi podezřele. Např. Poláci, levičáci a pravičáci si doma v Polsku nemohou přijít na jméno, ale jakmile jde o vztah Polsko – EU vystupují jednotně – jsou okamžitě jenom Poláci. Nechci tím říci, abychom rozkrádání fondů EU netrestali, ale měli bychom si to vyřídit doma.

Slyšeli jste něco pozitivního o čerpání fondů EU? Asi ne. Dozvíme se pouze o čerpání na sauny pro koně, rozkrádání fondů atd. To co se povedlo jako by nebylo. Pouze ten kdo je ochoten se proklikat stránkami o fondech se to může dozvědět. Informace existují, ale nejsou dobře prezentovány. Opět naše chyba. Jiné státy se pozitivními skutečnostmi prezentují výrazně více.

Koho by zajímaly informace o dobře využitých penězích z fondů EU může se podívat na adresu: ZDE

Když se nepochválíme sami, jiní to za nás neudělají.

Autor: Natan

Žádný komentář

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Předchozí článek

No není ta naše země nádhera?

Další článek

Žena za oponou...