Zdroj: telegraph.co.uk

Přečetl jsem si hezký článek, a uvědomil jsem si, že jsem alkoholik, nevyléčený drogově závislý a hazardní hráč.

Nepřiznávám všechny daně – takže i zloděj, vzhledem k tomu, že mám spoustu nepřátel, cítím to, tak již brzy krátkodobý vězen, jako na NZ, takhle si to ale spočítám – SMILE. Protože pečení člověka na roštu (křižování) jenom zaručí, že se ještě více proslavíte a přitom není podstatné, zda sám pro sebe nebo pro druhé. Což je další špatná vlastnost, kterou máte naopak, duše člověka se totiž počítá, nikoliv IMAGE.

Není na mě nit suchá, ale pokud se svým životem dokážete vyrovnat, s takovým jaký ve skutečnosti je, znamená to, že jste lepší lidé? Jste šťastnější, anebo si myslíte, že jste šťastnější? A jak daleko je od myšlenky k realitě, že jste si za celé tisíce let nevšimli, že se Vám všechny přání splnila?

Takže správná odpověď je, že samozřejmě: Whisky je košer, protože Bůh by nic na planetě Zemi nestvořil NE-Košer! Je to k Jeho Obrazu, pochopení myšlenky a On je dokonalý.

Autor: 01

Žádný komentář

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Předchozí článek

Včely

Další článek

Interview s Laurence Gavron