Zdroj: nocookie.net

Měli jste radost, že padla Nečasova vláda? Fandíte stíhání úplatkářů? Tak to jste ti správní voliči! Takové naši kmotři potřebují.Celé se to točí kolem nějakých stotisícových odměn. I dnes jsou noviny plné zpráv, že ten a ten ministr Rusnokovy vlády rozdělil svým náměstkům pár milionů. Možná se něco dozvíme o tom, že kabelky z Pařížské, všechny dohromady, stály dokonce 10 milionů! Na to se chytne tisk a na to se chytla veřejnost. Každý ty zprávy hltá a tleská dnešní vládní garnituře.

Ale kde je skutečně zakopaný pes? Podívejte se např. ZDE. Tady se v podstatě dozvíte, že 155 milionů bude vydáno na to, aby se jiné dotace lépe zpracovávaly. Dokážete si představit, kolik je za toto výjezdních zasedání a školení s plným stravovacím a pitným servisem? A když se na ty stránky podíváte více, uvidíte kolik takových projektů a dotací tam existuje. A tady nemluvíme o stovkách tisíců, ale o stovkách milionů, do kterých nikdo nevidí.

A to je určitě účelem vládnoucí oligarchie. Davu předhodit kost v podobě Nečasové a spol. a jádro problému nechat hned v pozadí. Celé je to tak zamotané a zakryté, že se do toho snad ani nahlédnout nedá. A tak se ukazuje stará a dobrá moudrost, že kde není co rozdělovat, tam není co krást. Ale dokud u nás bude převaha levicových voličů, kteří různému přerozdělování fandí, tak se můžeme všichni marně snažit prokousat těmito webovými stránkami a zjistit, na co ty peníze vlastně jdou. Kdo bude chtít obětního beránka, tomu se ukáže třeba David Rath s ušmudlanou sedmičkou v krabici od bot.

Autor: Tomáš Flaška

Žádný komentář

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Předchozí článek

Policii na židy

Další článek

Myslí to Mahmúd Abbás upřímně?