Zdroj: Shekel

Neinformují nás, úmyslně, o tom, jaká zvěrstva páchá za humny islámská hrozba. Tají nám, že muslim pobodal a upálil těhotnou přítelkyni!

Četla jsem podobné názory včera. Reagují na to, že v Berlíně došlo k tragédii. Mladý muž tam odporným způsobem zavraždil svou těhotnou přítelkyni. Pokud se dá věřit novinám, je z trestného činu vraždy podezřelý Němec, jehož rodiče pocházejí z Turecka. Vražda těhotné přítelkyně je v těch médiích, které se o případu zmínily, přímo nebo nepřímo dávána v souvislost s náboženským vyznáním. Titulky praví: “Těhotnou pobodal a upálil muslimský přítel,” “Hlavní podezřelý je muslim,” “K činu se doznali muži z Turecka,” “Němku zavraždili Turci.” TV Nova dokonce přidává vlastní spekulaci, že k vraždě došlo  proto, že “dvacetiletý přítel měl pravděpodobně kvůli své víře pocit, že to /rozuměj milenčino těhotenství/ poškozuje jeho čest.”

Čtenáři a divákovi se předkládá k věření, že mezi typické projevy zbožného muslima patří nabrnknout si “kočku,” přivést ji do jiného stavu a pak ji nutit k vraždě vlastního nenarozeného dítěte. A pokud nespolupracuje, zbožný muslim volí nějaké to “konečné řešení”, aby neutrpěla jeho čest. Kdo by se zdržoval takovými detaily jako že pro zbožného muslima je byť i jen prodlévání s opačným pohlavím o samotě nemyslitelné. Mimomanželský sex a vražda jsou pro islám zločiny, které náboženské právo trestá velmi tvrdě. Potraty a zabíjení novorozenců (“zabíjení vlastních dětí”)  jsou explicitně zakázány Koránem.

O náboženském cítění podezřelého Němce s tureckými kořeny nevíme nic, ani původné seriózní zdroje ho nezmiňují. Leckdo – stejně jako TV Nova – má ale ve věci jasno. A navíc je, teta, škandál, že nám nikdo neřekl, co se děje u sousedů. Ach, ty dlouhé muslimské prsty!

Jenže skutečnost je ještě horší, než si dokážete představit. Média nám totiž schválně zamlčela nejen tuto vraždu! Jiný muslim, osmnáctiletý Ashton Robinson, vloni svou již déle těhotnou přítelkyni uškrtil, protože naznačila, že by se mohla stýkat i s jinými chlapci. Stalo se v Británii. V téže zemi přišla, na konci roku  2013, násilně o život mladičká budoucí maminka Jayden Parkinsonová. Její dvaadvacetiletý muslimský přítel Ben Blakeley ji odřízl od rodiny, držel ji zamčenou v hotelovém pokoji, k jídlu neměla nic než sušenky a močit musela do láhve – nepustil ji ani na WC, nesměla se mýt. Jak později ukázala pitva, pravidelně ji bil… a když zjistil, že je těhotná, zavraždil ji.

Jonathan Sutton, také muslim, vloni v květnu víc než osmdesáti ranami nožem ubodal svou těhotnou britskou přítelkyni, protože si myslel, že mu byla nevěrná. A muslimové řádí i mimo Anglii: minulé pondělí na Floridě Justin Colby (všimněte si muslimského plnovousu!) svou těhotnou přítelkyni schválně přejel autem. Děje se to i v naší bezprostřední blízkosti – nejen v Německu, ale i v zemích našich slovanských sousedů: šestnáctiletý polský mladík (bezpochyby muslim) zavraždil svou těhotnou sedmnáctiletou přítelkyni, protože nechtěl být otcem. Na Slovensku se totéž stalo před čtyřmi lety v Turí, jen agresor použil místo holých rukou nůž.

Nesmíme se nechat zmást nemuslimskými jmény a zdánlivě autochtonním vzhledem vrahů – islám je rafinovaný a těhotné přítelkyně vraždí – aby se na to nepřišlo – rukama kryptomuslimů. A média k tomu všemu mlčí!

Utajení je tak důsledné, že ani titulky

“Muslim Cheikh Sarr zemřel poté, co zachránil topícího se muže u pláže v Castagnetu”,

“Muslim Khalil Ly skočil do kolejiště a riskoval zasažení proudem o síle 900 voltů, aby zachránil Belgičana zraněného dveřmi metra,”

nebo

“Muslim Omar Diop v italském Donaraticu zachránil život dámě, která spadla pod vlak”,

“Muslim Mbaye Diagne zachránil stovky lidí při masakrech ve Rwandě”,

“Muslim Rachid Djaoued skočil pro francouzského sebevraha z mostu do studené řeky, zatímco další lidé jen přihlíželi,”

“Muslim Abdul Oun ubránil cizí ženu v Glasgow před znásilněním,”

“Dva muslimové a jeden křesťan v Elbeuf dostali devadesátiletou stařenku z hořícího domu,”

“Muslim Boudine Guidadou zachránil pasažéry z hořícího vozu,”

a podobné nám noviny nedopřejí.

Myslím, že je zásadně pro dobro věci, aby u všech podobných zpráv byla označena náboženská příslušnost dotyčných , tak jako se to už někde děje. Podobě jako bývá v bulvárních periodikách v závorce uvedený věk lidí, o kterých se píše, a v soudobých tiskovinách se začasté objevuje slovo muslim, mělo by se toto pravidlo rozšířit.

“Ateistka zabila své tři děti,” mohl by například znít titulek. A v článku by neměla chybět spekulace, nakolik za čin dotyčné osoby může absence víry. Nebo “Žid přejel dítě před mateřskou školou.” “Katolík zpronevěřil tři miliony.” “Podezřelým z vraždy je vyznavač pravoslaví.”

Co vy na to?

Autorka: Karíma Sadio

2 Komentářů

  1. Miroslav Libicher
    30.1.2015 – 10 Shevat 5775 v 22:26 — Odpovědět

    Ještě tam chybí zmínka, že hadísy docela explicitně zakazují praktikování upálení, i pokud by mělo jít o vykonání legitimní popravy za hrdelní zločin.

    0
    0
  2. dada
    1.2.2015 – 12 Shevat 5775 v 11:08 — Odpovědět

    No co by měli ale říkat muzikanti po zhlédnutí takového titulku, taky uvrhává rappery do temna předsudků? http://www.ahaonline.cz/clanek/musite-vedet/103206/hudebnik-v-trebici-smrtelne-pobodal-muze-nyni-je-raper-masovych-wrahu-skutecnym-vrahem.html

    Pokud je někde tlak, aby se zamlčovala víra či původ – dokonce i když je pravděpodobné, že s tématem souvisí, pak je to stejně uhozené, jako tahle ironická výzva k jejímu uvádění všude, Karimo.

    K tomu, co píše Miroslav: ale to je přece úplně jedno! Víme, že islám není jednolitý celek, a mnozí muslimové si hýčkají ten svůj v různých bizarních podobách… najdou si pro své činy různá vysvětlení, vždyť i ty svaté texty si kolikrát odporují, co se někde zakáže, jinde se schválí…
    nezlobme se na novináře, že se v tom těžko orientují, a neodhadnou, kdy nějaký čin souvisí s vírou a kdy ne.

    Kdo by třeba očekával, že něco takového bude nějaká komunita podivuhodně věřících schvalovat?:
    http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/12850-dvanacticlenny-muslimsky-gang-sedm-hodin-non-stop-znasilnoval-matku-dvou-deti-muslimsti-divaci-v-soudni-sini-tleskali-a-volali-devka-a-patri-ji-to-znasilnit-nezahalenou-bilou-zenu-neni-hrichem-proti-islamu.aspx

    0
    0

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Předchozí článek

Echo24.cz se vyznamenalo!

Další článek

Nehořela nafta (Be-šalach)