Tak jestli si tohle myslíte, tak vězte, že žijete ve stereotypech 20 století, ale teď je jiná doba a samozřejmě platí a vždycky platilo, že rodiče si vybíráme))

Jak to pochopit? Osobně z vlastní zkušenosti vím, že když jsem se narodil, věděl a viděl jsem stejné věci jako nyní, ne samozřejmě tak barvitě, ale v podstatě jak jsem stárnul, viděl jsem stále stejné věci: bylo to DOBRO a to ZLO. Dneska je to všechno barevnější, lež např. nadřízenému není vždy lží, protože má třeba nádech loajálnosti a strachu neztratit pracovní pozici; milovat už není tím sexuálním pudem a vášní, nýbrž obdivem k člověku ke kterému Vás váže tolik různorodých vzpomínek a tak bych mohl pokračovat.

Naše duše plují Vesmírem a když se má narodit nový život na Zemi, domlouvají se a spekulují a hádají se, jaká duše to které tělo obšťastní svým a jeho životem. Rodiče si opravdu vybíráme, protože když jsem se podíval v roce dvou třech na svou matku uvědomil jsem si že ji vlastně znám z minulých životů a když umřela babička, uvědomil jsem si že můj syn se v ní narodil.

Už dlouho na světě nebyl žádný velikán, opravdový velikán (nemíněno politiky a popové hvězdičky, která nabírají na intenzitě s každou další lajnou koksu v nose). Myslím velikána, který by přes svůj těžký život dokázal bez prostředků, životem na samotném dně něco opravdu velikého. Toho velikána já osobně vidím v jednom člověku, nijak konkrétním, jehož život bych třeba přirovnal k životu uprchlíka, jež je tu kvůli tomu, aby vyvrátil mýty, tradice, aby nám všem ukázal pravdu, a třeba i tu pravdu že rodiče si vybíráme.

Copak matky necítíte, že přesně tohle je Vaše dítě, a Vaše děti necítí že přesně tohle jsou jejich rodiče. Vím, že to cítíte, jenom jste se tímto pohledem nebyli třeba ochotni podívat.

Naučte své děti věřit v jejich pravdu, protože jejich pravda je stejně pravdivá jako ta cizí nebo ta Vaše!

Happy New Year 5776

Žádný komentář

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Předchozí článek

Pámbu s těžkým zadkem?

Další článek

Chyba prvního dojmu