Byl jsem na fantastické párty, nebyla by tak fantastická kdybych jí nepořádal sám pro sebe a bohužel jsem dorazil jenom já s rabínem a halachickým košer kuchařem bez certifikátu. Každý mi vyprávěl svůj příběh.

Rabín o tom, že podle Tóry v roce 6000 má být nikoliv kvůli muslimům, ale kvůli tažení na muslimy konec světa. Zeptal jsem se ho, proč mi to neřekl dřív, že bych si nepořizoval děti. A on se usmál a řekl, že je to ještě dlouhá doba na to, aby děti měly krásný život. Přemýšlel jsem si ještě dál a uvědomil jsem si, že život se pouze transformuje na větší vyspělost člověka. On na to řekl, že ano, budou spolu komunikovat již pouze molekuly. To už jsem mu nevěřil, vím, že člověk umí ovlivnit mozkem svou budoucnost.

Kuchař mi zase vyprávěl o tom, jak Němci (možná by to svědčilo o jejich podvědomní destrukci národa, se nikdy nemohli najednou tak změnit a z nácků se stali demokrati, liberálové. Že jednou pekl košer chleba na návštěvě v Německu a jeho spolubydlící mu řekl: „Ale, vlastně ten Hitler to myslel dobře“, pokud Vám povím, že ani vyprávějící ani posluchači nechápali jak to jeho spolubydlící mohl říci, tak včera a dnes po leteckém zážitku kolem Vesmíru, jež jsem prolétl ve své hlavě na 1 karátu Diamantových trysek své rakety, mě napadlo sloučit tyto dva příběhy do jednoho.

Hitler věděl o proroctví Tóry a o konce světa, taky věděl (pouze si myslel), že vyhnout se mu může díky sjednocení národa, myslel si díky popření Tóry, díky vyhlazení Židů, díky nastolení jednoty, věděl o tom (že má být pouze 1 Král) z biblických svazků které ukrývala katolická církev, jež s ním vždycky spolupracovala, věděli o tom Wikileaks a tedy i tajné služby, dnes už o tom ví dokonce i Kim Čong Un, bohužel se to musel dozvědět od své již zesnulé nevlastní babičky ze Kavkazu. To samozřejmě vede u lidí k domněnce, že to (stát se Králem Světa) musí být válečnou cestou, ale aby se Tóra roku 6000 naplnila správně, tak tam vede cesta našich myšlenek a myšlenek krále.

Hezký Sukot přeje

4 Komentářů

  1. robert
    28.9.2015 – 15 Tishri 5776 v 16:57 — Odpovědět

    Až mě zamrazilo. Fyzicky ani jinak nelze mařit Jeho Dílo :-), Jeho Cesty jsou Jiné, než naše cesty.

    0
    0
  2. Izak Lob
    28.9.2015 – 15 Tishri 5776 v 22:09 — Odpovědět

    Davide,vy,jak jste sam napsal v jinem prispevku,nejste zid ani Zid.Jak se vas toto muze tak dotykat?Diky,spozdravem ing.Loeb.

    1
    0
    • 28.9.2015 – 15 Tishri 5776 v 22:12 — Odpovědět

      Dotýkat nebo týkat? Dotýkat se nás může přece cokoliv..

      0
      0
  3. danny
    29.9.2015 – 16 Tishri 5776 v 06:18 — Odpovědět

    smile,pri hlbšiom zamyslení by sa to vyjasnilo.Ide o coicidence oppositorum.Onen Hitlerov Fatherland a Merkel Mutterland sa spoja v Jedno.Odštiepené sa zjedotí vo velkej svatbe mýtickej.

    0
    0

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Předchozí článek

Jemen: země, kde jsou boje o vodu realitou

Další článek

Změklá, přizpůsobivá a elastická vůle možná v budoucnu zřejmě usnadní pozvolnou inkluzi muslimů do evropské společnosti