Zdroj: peacesymbol.org

Vyslechl jsem telefonický rozhovor, jeho jedna věta začínala: „Říkám Ti to kvůli tomu, protože si myslím, že jsi super člověk a máš talent. Bavím se s Tebou na rovinu.“

Víte a přesně tahle myšlenka je podstatná, protože tkví v tom, zda to i cítil dotyčný. Problém, je, že pokud otevřete Dvojku – popř. Pětku – Šestku, tak pochopíte, že takhle přesně vlastnosti a povahové rysy nemůžete nastínit. Takhle jednoduché to totiž není, jako to není pravda ani lež, protože v Jedničce to tak cítíte, ve Dvojce povíte, „Běž do prdele kámo” a on toho opravdu nechá, ale v komunikaci s 01 popř. 06 až 05, se to tak jednoznačně říci nedá.

Pokud jste se v tomto viděli, tak věřte, že u nějakých vlastnostech občas u Vás převáží 1 a občas 0. Nyní se pokuste, ať se vyjadřují obě najednou. Máte binární myšlenku, splněné přání.

Proto nesouhlasím s pastorem Arim, protože destabilizace Ukrajiny se vždy řeší nástrojem, který sama vláda používá a má v oblibě. Opravdovému Králi stačí pocit, ale nikoliv občanů, ale Jeho vlastní, aby odstoupil a přišel další Počtář. Proto volební pocit, který Vás uhlodá, je čistší než nová volební účast. K tomu v království slouží Demokracie projevu.

Autor: 01

2 Komentářů

  1. 8.2.2014 – 8 Adar A 5774 v 16:49 — Odpovědět

    A pak, že máme demokracii:

    http://brno.idnes.cz/zit-brno-zmizelo-z-facebooku-dic-/brno-zpravy.aspx?c=A140208_135724_brno-zpravy_maq

    0
    0
  2. Mireček
    8.2.2014 – 8 Adar A 5774 v 17:19 — Odpovědět

    o čo ide na UKRAJINE, Film:

    0
    0

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Předchozí článek

Italská policie odhalila odesilatele vepřových hlav

Další článek

PODPORUJEME