Zdroj: denik.cz

Rád bych tento text věnoval všem hovadům, kreténům, idiotům atd., které bych jednotně nazval Český blbec, za kterého se sám považuji.

Co mě přimělo sepsat tento následující text?

To nejhezčí co jsem poslední dobou četl, status pana Jiřího Padevěta:

„Řešíme kol dokola fašisty, Ukrajince, Rusy, Židy, Palestince, levici, pravici, muslimy šiítské i sunitské, nepřizpůsobivé, přizpůsobivé, homosexuály, heterosexuály…během těchto půtek zapomínáme na největší nebezpečí pro civilizaci. Na zcela průměrného, nenápadného blbce jakéhokoliv vyznání a orientace.“

Protože blbec na rozdíl od toho Českého blbce si nikdy nepřipustí, že by blbcem mohl být. Člověk by se měl naučit hlavně toleranci k sobě samotnému, protože když bude tolerantní k sobě, naučí se stejnou měrou dávat i druhým lidem. Nevěřím tomu, že Český blbec by se nedokázal zasmát sám sobě ze stejným opovržením jako se zasměje druhým, že by se naučil nenávidět druhé, kdyby opravdu dokázal někdy opovrhovat sám sebou, nevěřím, že by nedokázal nafackovat sám sobě, alespoň v duši, nemohl pak přece proklínat a ubližovat ostatním.

Je mi líto, co se vše se děje ve Vesmíru i u nás na Zemi, nejsme nikdo z nás schopen tomu zabránit, přesto jak mi řekli někteří mi přátelé na FB (hlavně Alex a Julie), měli bychom každý začít (včetně mě) u sebe.

Pojďme se mít rádi!

Váš Český blbec: David Fábry

Kam dále: Přečtěte si interview s Jiřím Padevětem

Žádný komentář

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Předchozí článek

Pár krátkých poznámek k pařížskému atentátu

Další článek

Odsúdenie útoku v Paríži